Views: 8,912,031 Home | Forums | Uploader | Wiki | Object databases | IRC
Rules/FAQ | Memberlist | Calendar | Stats | Online users | Last posts | Search
11-21-18 06:42 AM
Guest:

0 users reading Collision Bug | 1 bot

Main - Archived forums - SMG questions and issues - Collision Bug New reply


Splitwirez
Posted on 05-15-14 06:23 PM Link | #41266

Help! Does anyone know what I'm doing wrong? Please, if you do, tell me!

NWPlayer123
Posted on 05-15-14 08:43 PM Link | #41276
What dafuq is that. It must be some object or area because I literally have never seen that before. Collision wouldn't do that thing unless you messed around with collision floor settings and set it to bouncy or something, and maybe not even then.

____________________
"I hate playing musical chats" ~ Quote of the month

Splitwirez
Posted on 05-15-14 08:49 PM (rev. 2 of 05-15-14 08:51 PM) Link | #41277
Posted by NWPlayer123
What dafuq is that. It must be some object or area because I literally have never seen that before. Collision wouldn't do that thing unless you messed around with collision floor settings and set it to bouncy or something, and maybe not even then.

1 problem: it's like floating invisible lava. It doesn't force me into the lava - it IS the lava! this would've been the best planet I've ever made if not for this...aaaugh! I guess I'll try re-creating the kcl file. If that works, I'll post results here for future reference.

Jesse
Posted on 05-16-14 05:43 AM Link | #41284
I see there are faces missing? a wild guess... did you forgot to triangulate?

NWPlayer123
Posted on 05-16-14 09:08 AM Link | #41286
If that was the issue then the model wouldn't have worked either.

____________________
"I hate playing musical chats" ~ Quote of the month

shibboleet
Posted on 05-18-14 09:10 PM Link | #41381
There has to be a small line or something sticking out of the model...either that or something went wrong while converting it. Use Whitehole v1.2 just to look at the area to see what the hell was going on with it...

____________________
a

Splitwirez
Posted on 05-19-14 05:21 PM Link | #41427
Posted by Luigi
There has to be a small line or something sticking out of the model...either that or something went wrong while converting it. Use Whitehole v1.2 just to look at the area to see what the hell was going on with it...

Looks fine in whitehole.

PaperplateismGuy
Posted on 05-21-14 01:53 AM Link | #41553
Open it in a modelling program, and check it out. I can have a look at it if you want.

By the way, it looks like a pretty good level :D I would want to play it when its released.

____________________
Remember, every user has to start out somewhere,- Every time I look back at my old posts, I cringe.




Main - Archived forums - SMG questions and issues - Collision Bug New reply

Page rendered in 0.022 seconds. (2048KB of memory used)
MySQL - queries: 29, rows: 209/209, time: 0.016 seconds.
[powered by Acmlm] Acmlmboard 2.064 (2018-07-20)
© 2005-2008 Acmlm, Xkeeper, blackhole89 et al.