Views: 8,819,866 Home | Forums | Uploader | Wiki | Object databases | IRC
Rules/FAQ | Memberlist | Calendar | Stats | Online users | Last posts | Search
10-19-18 09:11 AM
Guest:

0 users reading Whitehole doesn't work!!! | 1 bot

Main - Misc. ROM hacking - Whitehole doesn't work!!! New reply


LAUROZZ
Posted on 03-26-18 04:45 PM (rev. 2 of 06-08-18 01:52 PM) Link | #93792
When I open a galaxy with whitehole 1.4.3, when you open it does not appear to me objects, then if I close that galaxy and I open another I appears in white as in the images below.

Already I tried of everything but it's still the same, help!

[thumbnail]

[thumbnail]

Using version 1.1.2 I get the next error:

[image]

And then I receive a text called "WhiteholeCrash" with the following:

Whitehole v1.1 PRIVATE BETA crash report
Please report this at Kuribo64 (http://kuribo64.net/) with all the details below
--------------------------------------------------------------------------------

javax.media.opengl.GLException: Method "glBlendEquation" not available
at jogamp.opengl.gl4.GL4bcImpl.glBlendEquation(GL4bcImpl.java:694)
at whitehole.rendering.BmdRenderer.render(BmdRenderer.java:811)
at whitehole.rendering.GLRenderer.compileDisplayLists(GLRenderer.java:88)
at whitehole.smg.LevelObject.initRenderer(LevelObject.java:51)
at whitehole.GalaxyEditorForm$GalaxyRenderer$AsyncPrerenderer.run(GalaxyEditorForm.java:1661)
at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.access$500(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.security.ProtectionDomain$JavaSecurityAccessImpl.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)

Someone understands this error or have any idea?

Thanks.

____________________
YouTube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCDH77-sYD1bMinQfD_F_-UQ
Discord:
https://discord.gg/JYxJqXr

Smg1hacking
Posted on 03-28-18 12:07 PM Link | #93821
Mine does that sometimes. I just reload whitehole. Do you have ALL of the game files in one folder?

LAUROZZ
Posted on 04-06-18 03:27 PM Link | #93964
Yes

____________________
YouTube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCDH77-sYD1bMinQfD_F_-UQ
Discord:
https://discord.gg/JYxJqXr

LAUROZZ
Posted on 06-08-18 01:54 PM Link | #94584
I hope that with the new information someone can fix it.


____________________
YouTube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCDH77-sYD1bMinQfD_F_-UQ
Discord:
https://discord.gg/JYxJqXr

Fruity Dee
Posted on 06-08-18 07:35 PM Link | #94590
You don't have a good PC.

____________________
I tend to scrap ideas a lot.

XFusion
Posted on 06-09-18 01:57 AM Link | #94597
I had that problem when I had a faulty custom model (well the first picture anyway) I just deleted the model and it was fine again.

LAUROZZ
Posted on 06-09-18 06:05 PM Link | #94604
Posted by Fruity Dee
You don't have a good PC.

This pc is better than the old one I had, and in the old whitehole pc works perfectly.

Posted by XFusion
I had that problem when I had a faulty custom model (well the first picture anyway) I just deleted the model and it was fine again.

I have not modified the SMG2 files.

____________________
YouTube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCDH77-sYD1bMinQfD_F_-UQ
Discord:
https://discord.gg/JYxJqXr

Fruity Dee
Posted on 06-09-18 09:18 PM Link | #94606
Another possible problem might be that your graphic drivers aren't good.
Or you don't have the objectdb.xml.

____________________
I tend to scrap ideas a lot.

FroggoTheDoggo
Posted on 06-10-18 05:57 AM Link | #94610
ObjectDB.xml doesn't affect anything. It'll just list all the objects with their internal names.

____________________
This is my signature, what do I put here?

JakoNintenCraft
Posted on 06-10-18 02:20 PM Link | #94616
Posted by Smg1hacking
Do you have ALL of the game files in one folder?

Maybe you took him a little too literally and removed every file from its original directory and placed them all within one folder. Whitehole needs the original directory heirarchy to work.

Then again, I'm just guessing here. Worked for me once whem I got an error like that.

____________________
Irony is the spice of life.

You're inside a simulation, of a simulation, inside a simulation, of a simulation, inside the Matrix, inside a taco, inside a taco, within a Taco Bell, that's inside a KFC, within a mall, that's INSIDE YOUR BRAIN!; inside another giant simulation!


LAUROZZ
Posted on 06-12-18 08:08 PM Link | #94656
Posted by JakoNintenCraft
Maybe you took him a little too literally and removed every file from its original directory and placed them all within one folder. Whitehole needs the original directory heirarchy to work.

Then again, I'm just guessing here. Worked for me once whem I got an error like that.

My files are fine.

Posted by Fruity Dee
Another possible problem might be that your graphic drivers aren't good.
Or you don't have the objectdb.xml.

I have the objectdb.xml and I updated all the drivers of my PC.

Maybe the problem is with java.

____________________
YouTube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCDH77-sYD1bMinQfD_F_-UQ
Discord:
https://discord.gg/JYxJqXr

StapleButter
Posted on 06-12-18 08:14 PM Link | #94657
what kind of GPU do you have?

____________________
NSMBHD - Kafuka - Jul

communism

LAUROZZ
Posted on 06-12-18 08:34 PM (rev. 2 of 06-12-18 08:43 PM) Link | #94658
Posted by StapleButter
what kind of GPU do you have?

Intel(R) HD Graphics (Core ¡5)
DirectX 12
Total memory: 1760 MB
Screen memory: 128 MB
Shared memory: 1632 MB


____________________
YouTube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCDH77-sYD1bMinQfD_F_-UQ
Discord:
https://discord.gg/JYxJqXr


Main - Misc. ROM hacking - Whitehole doesn't work!!! New reply

Page rendered in 0.032 seconds. (2048KB of memory used)
MySQL - queries: 29, rows: 220/220, time: 0.022 seconds.
[powered by Acmlm] Acmlmboard 2.064 (2018-07-20)
© 2005-2008 Acmlm, Xkeeper, blackhole89 et al.