Views: 8,986,562 Home | Forums | Uploader | Wiki | Object databases | IRC
Rules/FAQ | Memberlist | Calendar | Stats | Online users | Last posts | Search
12-12-18 02:42 AM
Guest:

0 users reading Model importing not working | 1 bot

Main - General SM64DS hacking - Model importing not working New reply


brushtool
Posted on 08-22-17 05:06 PM Link | #86985
Hello everybody. I'm having a problem with sm64dse.
When I import a model, it's animation is broken.
In this case, a model that is just Peach_low with an
enlongated nose is used while trying to use an animation. (model link: https://cdn.discordapp.com/attachments/315616803478831105/349346024147386381/pech.7z)
[image]

Sonikku A
Posted on 08-23-17 12:05 AM Link | #87009
Did you edit the poly so it's longer,or did you just scale or move her face bone?

TheSunCat
Posted on 08-23-17 02:44 PM Link | #87069
Make sure you do not have too many polygons. I do not hack SM64DS, but in SMG2, having too many polygons can cause crashes.

____________________
I love SMG2 and Odyssey so I am merging them. :)


Be ready for Whitehole 1.5...
Did you hear? An SMO level editor? Could it be true??? Shhh... [discord strikethrough] I am its developer ok now shaddup [/discord strikethrough]

sub to me plz: SUBSCRIBE TO MEEEEEEEEE


Main - General SM64DS hacking - Model importing not working New reply

Page rendered in 0.019 seconds. (2048KB of memory used)
MySQL - queries: 29, rows: 199/199, time: 0.015 seconds.
[powered by Acmlm] Acmlmboard 2.064 (2018-07-20)
© 2005-2008 Acmlm, Xkeeper, blackhole89 et al.